Recomanacions

REcomanacions personals

En aquest apartat destacaré alguns dels videojocs que més m’han agradat i que recomane al 100% per a qualsevol jugador.

PER PLATAFORMES

PC

En la categoria de PC com a joc recomanat posaria League of Legends desenvolupat per Riot Games i estrenat el 27 d'octubre de 2009.

PS4

En la categoria de PS4 recomanaria el videojoc Rocket League desenvolupat per Psyonix i llançat el 7 de juliol de 2015.

Mòbil

En la categoria de mòbil recomanaria el joc Clash of Clans desenvolupat per Supercell i llançat el 2 d'agost de 2012.

Perquè recomane aquests jocs?

lEAGUE OF LEGENDS

En primer lloc tenim League of Legends un videojoc multijugador online en el que podem controlar tota classe de personatges segons la nostra forma de jugar o gustos que consisteix a avançar tirant torres pel mapa per arribar a destruir el nexe enemic. En la meua opinió, el millor d’aquest joc és que premia molt el control que tingues sobre tu mateix però sobretot sobre els demes en la partida fent que hages de tindre en compte molts factors si vols guanyar.

ROCKET LEAGUE

Rocket League és un joc que consisteix a jugar al futbol però els jugadors controlen cotxes en lloc de persones. La diferència de nivell entre els jugadors en aquest joc es nota en petits detalls que en principi no es noten molt però que són imprescindibles si vols estar a un nivell alt, precisió, joc en equip, posicionament entre altres factors.

CLASH OF CLANS

Clash of Clans és un joc tranquil en què tens simplement que construir i millorar la teua aldea, recomane aquest joc si vols tindre alguna cosa que fer en el teu temps lliure, a més és molt entretingut per a jugar amb amics amb els quals podràs formar un clan i ajudar-vos els uns als altres.

millor joc actual

(SEGONS EL MEU GUST)

APEX LEGENDS

El videojoc de Respawn Entertainment que té a penes 1 any és el millor videojoc actual en la meua opinió, amb l’eixida de la seua temporada 4 amb un nou personatge, un nou mapa i noves armes i skins s’ha guanyat aquest títol en la meua pàgina.

Personalment vaig jugar durant la primera temporada i hem va paréixer un joc mediocre, que encara havia de ser perfeccionat per a ser un bon joc, i després d’uns mesos de treball pareix que els desenvolupadors ho han aconseguit, així que a què espereu per provar-lo?