La era dorada dels videojocs

ZX Spectrum

El ZX Spectrum és un ordinador basat en el microprocessador Zilog Z80 fabricat per la companyia britànica Sinclair Research i llançat el 23 d'abril de 1982 va ser molt popular durant els anys 80 i a dia de hui encara hi ha persones que segueixen utilitzar-lo per a jugar o que el col·leccionen.

Commodore 64

Commodore 64 és una computadora domèstica de 8 bits llançada per l'empresa Commodore International en Agost de 1982 amb un preu de 595 $. Presenta 64 kilobytes de RAM i uns gràfics i so molt superiors als de l'època.

Game & Watch

Game & Watch va ser una sèrie de 59 consoles llançades per Nintendo entre 1980 i 1991. Cada una d'aquestes posseïa un únic videojoc amb pantalla LCD i tenien rellotge i alarma. Actualment són molt difícils de aconseguir i es consideren un article de col·leccionista. El model de la foto és del Donkey Kong II.

Nintendo Entertainment System

És una de les primeres consoles de sobretaula de Nintendo i una videoconsola de 8 bits que pertany a la tercera generació en la indústria dels videojocs va ser llançada en Amèrica del Nord, Europa i Austràlia entre 1885 i 1887.

Sega Master System

És una consola de videojocs de 8 bits basada en cartutxos i targetes llançada per Sega el 20 d'octubre de 1995 a Japó i posteriorment a la resta del món amb un preu de 200$.