Treballs generats

Diferents àmbits de treball

Des de creadors de contingut en diferents tipus de pàgines fins a treballar directament en el desenvolupament de videojocs. Ací estan els treballs més famosos:

  • - Programador
  • - Artista/animardor
  • - Game designer
  • - Enginyer d'audio
  • - Tester
  • - YouTuber
  • - Streamer

Treballs de cara al

públic

Començarem parlant dels treballs més socials, com poden ser els de Youtuber i Streamer. Pel que fa als videojocs el treball d'aquestes persones és bàsicament gravar-se jugant una partida a qualsevol joc, generalment el que estiga de moda en el moment, per a un públic interessat en veure la partida o fins i tot per a persones que simplement ho passen bé escoltant el comentari del creador de contingut.

Exemples de youtubers i streamers famosos

Link al canal

Twitch-Elmillor

Elmillor és un streamer de twitch català amb un canal centrat sobretot en el joc League of Legends, un joc molt exitós que conserva la seua fama incús després de tants anys des que va ser llançat el 2009. Elmillor és conegut pel seu caràcter carismàtic i els seus comentaris sense censura; amb una mitja de 5k de views per stream, que és molt tenint en compte que els fa cada dia, és un dels més populars usuaris de twitch en Espanya.

YT-elrubiusOMG

El rubius és un dels usuaris més reconeguts de YouTube tant pel seu recorregut com per la gran diversitat de vídeos que munta. Va començar la seua carrera l’any 2006 i fins hui en dia ha sumat un total de 43 milions de subscriptors entre els seus dos canals i quasi 9 mil milions de reproduccions que és una autèntica salvatjada.

Link al canal

PRINCIPALS EMPRESES DESENRROTLLADORES

Nintendo

EMPRESA JAPONESA

Fundada l’any 1989 per Fusajiro Yamauchi inicialment com un fabricant de baralles de cartes japoneses i refundada en 1963 per Hiroshi Yamauchi ja com a empresa de videojocs. Amb jocs com Splatoon, Pokémon, The Legend of Zelda. Kirby o el mític Mario Bros. És el exponent més gran pel que fa a desenrotlladores es refereix.

Rockstar Games

EMPRESA DE EEUU

Fundada en 1998 per Sam Houser, Dan Houser, Terry Donovan y Jamie King. És creadora de nombroses sagues de videojocs com Max Payne, Dead Red Redemption o tota la saga de Grand Theft Auto una de les més famoses de la història.

Ubisoft

EMPRESA FRANCESA

Fundada en 1986 per cinc germans de la família Guillemot. Còmicament l’empresa és prou famosa, ja que els seus jocs encara que molt bons tenen molts bugs. És creadora de jocs tan coneguts com Watch Dogs, Assassin‘s Creed, Tom Clancy‘s o Far Cry.

 

Per a més informació sobre empreses desenrrotlladores podeu consultar aquest link

+info